Εταιρία

Βραβείο καλύτερου εγκαταστάτη BOSCH της Ελλάδος Γεώργιος Μύγιας- Άλφα Ενεργειακή

       

H ΑΛΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας πάνω στον τομέα της ενέργειας σε βιομηχανικό-οικιακό τομέα.  

Με ανοδική πορεία και εκατοντάδες ευχαριστημένους που εξυπηρετήσαμε-συνεργαστήκαμε ακόμη και στην δύσκολη περίοδο που ξεκινήσαμε. Λόγω της αγάπης για αυτό που κάνουμε δεν διστάζουμε να προχωράμε.

 

παρουσίαση εταιρικό προφίλ ΑΛΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ περιοδικό "πράσινο σπίτι και κτίριο

"

Βασικοί τομείς δραστηριότητας της εταιρίας μας είναι οι εξής:

logoBulletsmallΟι εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης, ύδρευσης, ηλιακών, φωτοβολταϊκών καθώς και οι εγκαταστάσεις συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

logoBulletsmallΗ πλήρη τεχνική υποστήριξη και συντήρηση σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

logoBulletsmallΗ εμπορία καυστήρων αερίου/πετρελαίου, κλιματιστικών μηχανημάτων, πιεστικών, αντλιών θέρμανσης, ηλιακών θερμοσιφώνων και άλλα.

Παράλληλα η ΑΛΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος  της εταιρίας κατασκευής ηλεκτρικών θερμοσιφώνων & boilers ΕΒΗΛ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η έδρα μας είναι στην Καλαμαριά, στην Θεσσαλονίκη. Με υπεύθυνο τον κ.Μύγια Γεώργιο, γραμματειακή υποστήριξη, εξειδικευμένους τεχνικούς και εκθεσιακό χώρο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ!

 

Δείτε το ενημερωτικό μας φυλλάδιο

fylladio0  fylladio1