Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2012 14:01

υπέρυθρη θέρμανση και νυχτερινό ρεύμα

Η χειμερινή περίοδος πλησιάζει και μαζί της και όλα τα έξοδα που επιβαρύνουν τα νοικοκυριά τους τελευταίους χειμώνες , κυρίως τα έξοδα θέρμανσης και ειδικά για την Βόρεια Ελλάδα που είναι πρόβλημα για δυνατούς λύτες.

 

Η εταιρεία μας εξειδικεύετε εδώ και πάνω από 10 χρόνια στα συστήματα θέρμανσης για οικιακό τομέα. έχουμε εγκαταστήσει και λειτουργήσει εκατοντάδες  θερμάνσεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και είμαστε κοντά στους πελάτες μας όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου επιβλέποντας ,συντηρώντας ,και καταμετρώντας τις καταναλώσεις  τους.

Λόγο της αυξανόμενης τιμής των καυσίμων είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να έχουμε λύσεις στα προβλήματά τους. Ερευνούμε μελετάμε και προτείνουμε την καλύτερη επιλογή για τον καθένα ξεχωριστά. Μετά από την φορολόγηση του πετρελαίου είναι σχεδόν αδύνατη σε πολλές περιπτώσεις η χρήση του έτσι έχουμε να προτείνουμε ένα νέο σύστημα θέρμανσης την λεγόμενη Υπέρυθρη Θέρμανση. Δεν θα αναλύσουμε τι είναι η υπέρυθρη άλλωστε είναι ήδη γνωστή σε όλους σας.

Εμείς σαν εταιρεία το κύριο μέλημά μας είναι η οικονομική θέρμανση των κατοικιών και όταν λέμε οικονομική στην περίπτωση της υπέρυθρης απαραίτητη προϋπόθεση θεωρούμε το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ της ΔΕΗ έτσι θα μπορέσουμε να μελετήσουμε και να κατασκευάσουμε ένα σύστημα αποδοτικό και οικονομικό. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει τριφασικό ρεύμα μπορεί και μία μονοφασική παροχή να έχει ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ τιμολόγιο.

Οι αιτήσεις για ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ στην ΔΕΗ της περιοχής μας είναι χιλιάδες τον τελευταίο μήνα πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε ένα προϊόν με μεγάλη ζήτηση και φυσικά αφού το Ελληνικό σύστημα είναι ως γνωστόν  μερικές φορές σαν τέρας από αυτές τις αιτήσεις πολύ λίγες θα διεκπεραιωθούν σύντομα. Επίσης η μειωμένη χρήση δεν είναι μόνο την νύχτα αλλά για την χειμερινή περίοδο από 1/11 έως 30/4 η ώρες μειωμένου τιμολογίου είναι από 02.00-08.00 και 15.30-17.30.

Θέλω να επισημάνω ότι σε σχέση με αυτούς που κάνανε τώρα αιτήσεις για ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ είμαστε προνομιούχοι  όλοι εμείς που ήδη το έχουμε και υπάρχει μία καλή ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουμε και να κατασκευάσουμε ένα σύστημα θέρμανσης  οικονομικό και αποδοτικό.

Η Άλφα Ενεργειακή σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε  το φθηνό ρεύμα να εξοικονομήσετε χρήματα και να εκμεταλλευτείτε πόρους που ήδη έχετε με ακόμη καλύτερο τρόπο.

Θα θέλαμε μία επικοινωνία με όλους εσάς τους καταναλωτές που έχετε ήδη μειωμένες χρεώσεις λόγο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε την πρόταση μας σχετικά με την θέρμανση του χώρου σας.

Σκεφτείτε και ρωτήστε πόσος κόσμος περιμένει να πάρει το μειωμένο τιμολόγιο που εσείς πιθανόν έχετε και δεν χρησιμοποιείτε.