Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 19:19

Νέες χαμηλότερες τιμές BOSCH λέβητες αερίου για 2014

 

Άνοιξη 2011 με άνοιξη 2014 τρία χρόνια από την επιτυχημένη παρουσίαση των νέων μοντέλων λεβήτων φυσικού αερίου BOSCH GAZ και BOSCH CONDENS που αντικαταστήσανε την εμπορική ονομασία JUNKERS στην Ελλάδα. Από την πρώτη χρονιά στην ελληνική αγορά κατακτήσανε την κορυφή με την ποιότητα κατασκευής τους την αξιοπιστία και τις ενεργειακές τους αποδόσεις. Ο BOSCH CONDENS 3000 με τεχνολογία συμπύκνωσης είναι η ναυαρχίδα της BOSCH στους επιτοίχιους λέβητες φυσικού αερίου και ο ηγέτης ,όσο αναφορά το σύνολο της ελληνικής  αγοράς , αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

 

Κορυφαίοι λέβητες φυσικού αερίου, μέγιστη αξιοπιστία, σύγχρονη τεχνολογία, και πολλά ακόμα αλλά με τις τιμές τι γινόταν? Φυσικά οι τιμές δεν απευθύνονται σε κάποιον που αναζητά κάτι φθηνό ή μια πρόσκαιρη λύση.

Το 2014 είναι μια χρονιά προσδοκιών για όλους έτσι και για την BOSCH που θέλοντας να δείξει τον σωστό δρόμο στους καταναλωτές να μην αρκούνται στην μετριότητα και να είναι σε θέση να αποκτούν το τέλειο, χαμηλώνει τις τιμές στα περισσότερα μηχανήματα φυσικού αερίου όπως GAZ 4000,CONDENS 3000 πλέον ανταγωνίζεται σε τιμές την μεσαία κατηγορία. Εσείς τι θα επιλέγατε?